Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nimi: Aang (Hän on Avatar)

Ikä: 112v. (Ennen jäälohkareeseen jäämistä, hän oli 12v.)

Ihastus: Katara

Taitaa: Tuulta

Muuta: Aang oli jäälohkareen sisällä 100-vuotta, joten hän ei ole vanhentunut lainkaan. Silti hänen ikänsä on kuitenkin 112v. Hänen tehtävänään on pelastaa maailma, ja hänen ystävänsä, Katara ja Sokka auttavat häntä. Hän lentää yleensä ystäviensä kanssa halki ilmojen piisonilla. Piisonin nimi on Appa. Hän löysi myös lemmikin eräästä temppelistä. Hän nimesi sen Momoksi.

Nimi: Katara

Ikä: 14v.

Ihastus: Aang

Taitaa: Vettä

Muuta: Katara ja hänen veljensä löysivät jää lohkareen sisältä uuden Avatarin. Tuulen taitajan, nimeltään Aang, ja vaikka hän taitaakin tuulta, on silti hänellä paljon oppimista. Katara menetti äitinsä, kun hän oli pieni, ja hänelle jäi vain muistot, ja hänen äitinsä koru. Katara kulkee hänen veljensä kanssa Aangin mukava, ympäri maailmaa, ja suojelee Aangia, kun tämä on vaarassa.

Nimi: Sokka

Ikä: 15v.

Ihastus: Kioshi soturi Suki

Taitaa: Hän ei taida mitään. Hän on vain soturi, mutta hän haluaisi olla jotain muuta, kuin tavallinen ihminen, aivan kuin hänen siskonsa, Katara ja hänen ystävänsä.

Muuta: Sokka on taitava soturi, mutta joskus hän menee hieman liian pitkälle. Hänen isänsä meni pitkälle matkalle, ja keski kauan, kun hän ja Katara, näkivät hänet taas. Joskus Sokka saa päähänsä todella hulluja ja outoja ideoita, mutta jotkut niistä toimiikin. Hänkin matkustaa Aangin mukana, pikkusiskonsa, Kataran, kanssa.

(Lisää tietoja henkilöistä tulee luultavasti pian.)

©2019 Avatar- fanisivut - suntuubi.com